På denne 2. juledag er tiden kommet til at offentliggøre, hvem der har vundet i konkurrencen om gratis coaching. Tak for alle jeres tilmeldinger til motivationsmails (nyhedsbrev). Jeg vil gøre mit bedste i 2014 for at motivere og inspirere dig til fortsat at udvikle din vinderadfærd og VIWA.

2014 bliver året, hvor kurset “7 veje til succes med gejst, glæde og VIWA”  skal have sin debut. Det er et kursus, som jeg udvikler ved siden af det daglige arbejde med at hjælpe virksomheder til en stærkere vinderkultur.

Målgruppen for kurset er for alle over 20 år, der ønsker at opnå mere succes i deres liv. Kurset er en to dages “uddannelsesrejse”, der bringer dig igennem de syv veje til succes. De syv veje til succes er baseret på et solidt fundament bestående af de tre adfærdsværktøjer: Gejst, Glæde og VIWA. Med inspiration fra internationale og nationale eksperter og forskere har jeg udviklet og tilpasset “De 7 veje” og de tre adfærdsværktøjer, så de matcher VIWA® Coachings mission om at hjælpe mennesker til at udnytte deres fulde potentiale og dermed opnå succes. Følg med her på hjemmesiden, hvor der kommer mere information om kurset.

Vindere af:

Iphone covers:iphone-cover

Kitt Marthinsen

Eva Ramussen

Jesper Hansen

VIWA® T-shirts:

Bettina Arens

Frederik Fibiger

Gitte Vestergaard

1 times coaching:

Anne Carlsen

Henrik Sørensen

Emil Hybel Kristensen

Tillykke til alle vinderne!