SPORT

Sport

Næste MENTAL VINDER MED VIWA® kursus starter til efteråret – hold 11

Kurser
Mental vinder med VIWA® – Niveau I, Niveau II og Niveau III.

Kurserne er målrettet til udøvere af individuelle sportsgrene såsom: badminton, squash, tennis og bordtennis.

Læs mere om indhold ved at klikke på det relevante hold.

Mental vinder med VIWA® niveau I – næste hold nr. 11 starter til efteråret.

Deltagerne fra hold 2 fortæller om udbyttet: Klik her.

Deltagerne fra hold 1 fortæller om udbyttet: Klik her.

Individuel Coaching

Bliver du tit nervøs, når du konkurrerer?
Ønsker du at blive stærkere mentalt og udvikle din koncentrationsevne?
Har du svært ved at styre dine følelser/dit temperament?
Er du verdensmester til træning og middelmådig til konkurrencer?
Vil du have udviklet din VIWA (Vinder Indstilling Winning Attitude)?
Vil du fortsat være blandt de bedste?
Har du et stort potentiale, men har mange dårlige dage, hvor dit spil ikke fungerer?

Team Coaching

Vil I gerne udnytte jeres potentiale og styrker fuldt ud?
Ønsker du at dine udøvere/teamet bliver klædt bedre på mentalt?
Ønsker I et bedre sammenhold på holdet?
Coaching – forældre og børn – et spørgsmål om gensidig vejledning
Coaching – træner og udøver – en værdifuld vej til målet!
Vil I fortsat være de bedste?

VIWA® Coaching hjælper dig/jer på vejen til succes, så målet hurtigere nås.
VIWA® Coaching afdækker dine/teamets mentale styrker og svagheder og laver sammen med dig/jer en mental træningsplan ud fra dine/jeres ønsker og mål. VIWA testen og Udforsk din VIWA er blot to af de effektive værktøjer, som du får lov at arbejde med.

Sådan arbejder vi:

Et typisk forløb starter med en uforpligtende samtale enten personligt eller over telefonen.
Når problemer af den ene eller anden grund bliver for store eller uoverskuelige og måske tager magten fra os, har vi svært ved at finde ud af, hvad det er der forhindrer os i at nå vores mål – og dermed også hvordan vi skal komme videre.

Andre gange er problemet – udfordringen kalder vi det hellere – måske, at vi ikke ved, hvor vi vil hen.
Det er kun dig, som har problemet, der ved hvilken løsning, som er den rigtige på dit problem.

Coaching er en teknik, hvor coachen ved hjælp af en række afklarende spørgsmål, kan hjælpe til med at skabe et overblik over et problem, og afdække de forhindringer der blokerer – og således lede dig frem til den løsning, som du mener, er den rigtige for dig. Coachen hjælper dig med at få afdækket og afgrænset dit problem. Herved bliver problemet overskueligt, og det bliver nemmere at finde ind til problemets kerne.

Nogle gange fremstår løsningen herefter helt klar – andre gange kan coachen ved hjælp af en række afklarende spørgsmål lede dig frem til den løsning, som du selv synes virker som den helt rigtige for dig. I arbejdet med at realisere dine mål og løse problemer benytter vi os blandt andet af et meget stærkt værktøj, der hedder NLP.

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering. NLP er et værktøj, der lukker op for menneskers ressourcer, der blandt andet bruges ved fobier, fly-skræk, eksamensangst og i mange andre forbindelser, hvor vi ønsker at komme af med de blokeringer, der hæmmer vores livsudfoldelse. Samtidig er det også et redskab, der bringer det bedste frem i dig og hjælper dig “til toppen af det bjerg, du gerne vil bestige”.

Vi arbejder ud fra International Coach Federations (ICF) etik og regler.

Bjarne har hjulpet mig med at tage mit mentale niveau til nye højder

I min hverdag er jeg professionel badmintonspiller, så jeg træner rigtig meget, rejser meget og spiller mange turneringer og kampe. Jeg havde i en længere periode, inden jeg fik et samarbejde med Bjarne og VIWA Coaching, haft svært ved at toppræstere og skabe de resultater, som jeg selv mente, at jeg havde i mig.

Bjarne har hjulpet mig med at tage mit mentale niveau til nye højder, og for mig har det betydet, at jeg ser mine mål mere tydeligt, når jeg dyrker min sport.

Læs hele anbefalingen her.

Søren Toft Hansen

Vores søn har genfundet spilleglæden

Vores søn spiller bordtennis på eliteniveau og bliver coachet af Bjarne. Vi fik VIWA Coaching anbefalet af en anden bordtennisforældre, og vi er ikke blevet skuffet et eneste sekund.

Bordtennis er en hård individuel sport, hvor alt meget let kan gå op i resultater, og hvor frygten for at tabe hurtigt kan overskygge glæden ved at spille. Som forældre havde vi trods gode resultater set vores søn miste en stor del af gejsten ved sin sport, og det var vanskeligt at tale med ham omkring den mentale del. Vi stod derfor ved en skillevej, hvor vi efter aftale med vores søn valgte at tage kontakt til VIWA. Med hjælp fra Bjarne har vores søn nu genfundet spilleglæden. Han har fået redskaber til at spille frit, koncentrere sig og håndtere svære situationer. Gennem coachingen er vores søn blevet mere moden og mental robust. Bordtennis er blevet sjovt igen, og dette har Bjarne en stor andel i. 

 For at blive klogere på, hvordan vi bedst kan støtte vores søn, er min mand og jeg også blevet coachet af Bjarne. Det var en rigtig god og inspirerende oplevelse, og vi fik flere gode redskaber til, hvordan vi kan hjælpe og forstå vores søn, og det pres som er en integreret del af elitesport. Vores søn bliver forsat coachet af Bjarne, og vi kan varmt anbefale VIWA Coaching til alle.

Sarah Lund Pedersen

Se og hør FIF træner Magnus Wagner fortælle om udbyttet af VIWA forløbet

Læs mere

Træner for DM sølvvinderne fra Herlev Hjorten Squashklub fortæller om mentalt træningsforløb.

Læs mere

Kasper, Lise og Henrik Bruhn

”Vi har været utrolig glade for din coaching af Kasper. Efter ret få coaching sessioner kunne vi allerede se stor fremgang i Kaspers måde at håndtere sit temperament på, og vi så med glæde på, hvordan Kasper anvendte de værktøjer han havde fået. Hen over sæsonen er det bare blevet bedre og bedre, og samtidig er resultaterne på banen også blevet bedre. En helt ufattelig udvikling, der også har medført en stor ændring i vores (som forældre) måde at coache og støtte op om Kaspers badminton på. Og så er både vi som forældre og Kasper som spiller blevet en meget stærkere enhed, som ser rigtig meget frem til den videre udvikling.
Vi kan alle tre på det varmeste anbefale VIWA Coaching.”

Kasper, Lise og Henrik Bruhn

Camilla, Hørsholm Svømmeforening

”Du har fået mig til at kunne lide at svømme igen og jeg har fået mere selvtillid. Det har været supersjovt!”
Camilla, Hørsholm Svømmeforening om sin deltagelse i ”Mental vinder med VIWA®!”

Jakob Vismann, Hørsholm

”Man får lært, at det mentale er mindst lige så vigtigt som fysisk arbejde. VIWA giver dig en stor selvindsigt, og det gør din hverdag bedre og giver fokus på det positive.”
Jakob Vismann, Hørsholm Svømmeforening om sin deltagelse i ”Mental vinder med VIWA®!”