INSPIRATION

Inspiration

Kropssprog

Få mere gennemslagskraft og skab stærkere relationer med et kropssprog, der arbejder med dig og ikke imod dig. Se

Følelsesmæssig intelligens (FI) – >>klik her

Coaching og mental træning.

Her finder du slides fra foredraget i Badminton Roskilde for spillere og forældre.

Gode vaner i konkurrencesituationen – oversigtsark.

Åndedræts- og afspændingsøvelse

Download en gratis åndedræts- og afspændingsøvelse som MP3-fil (højreklik og gem som).

Mindfulness øvelse

>> Klik her

Sanseøvelse

Øvelse hvor du arbejder med dine 5 sanser og den 6. intutionen eller situationsfornemmelsen.
>> Klik her

Tegn dit personlige VIWA sted

Øvelse der hjælper dig med at finde dit VIWA sted, hvor du er fyldt med ressourcer, gejst, glæde og vinderindstilling. Afsæt 10 minutter. Du skal bruge papir og farveblyanter eller tuscher.

>>Klik her

Visualiserings øvelse

I denne øvelse arbejder du med visualisering. Med brug af dine sanser træner du i at udføre en bevægelse eller færdighed, som du gerne vil blive bedre til. >>Klik her

“Mennesker med klare nedskrevne mål, når langt mere på kortere tid, end mennesker uden klare nedskrevne mål nogensinde kan forestille sig.” (Brian Tracy, forfatter)

Mental logbog

VIWA’s Mentale Logbog er et stærk og effektivt redskab, der sætter struktur på din mentale træning og giver dig hurtig feedback i evalueringsfasen.

Cyklussen: Planlægning – udførsel – evaluering, som er vejen til al succes bliver mere overskuelig og enkel med VIWA‘s Mentale Logbog

Download Mental logbog

Livshjulet

Livshjulet er et redskab, der på en enkel måde kan hjælpe dig til at få overblik over, hvordan dit liv ser ud lige nu. På en skala fra 1 til 10 vurderer du, hvor tilfreds du er med dit liv på forskellige områder.

Når hjulet er udfyldt, så kik godt på det. Hvilke livsområder ”kører” rigtig godt og på hvilke områder ”halter” det? Er du tilfreds med dit liv? Hvor er der brug for mere VIWA?

Hvis der er områder, du ikke er tilfreds med, så spørg dig selv: Hvad skal der til for, at dette område også bliver et 10-tal?

Hvad skal der til for, at der kommer mere balance i dit liv – f.eks. mellem arbejde og privatliv?

Download livshjulet

Udforsk din VIWA®

Et effektivt værktøj med baggrund i NLP (Neuro Lingvistisk Programmering). Lav øvelsen med en coach eller hjælper og find din indre VIWA og hvad der kendetegner den. Således kan du igen og igen blive den bedste udgave af dig selv i de situationer, hvor du ønsker at præstere dit aller bedste.”

Download Udforsk din VIWA 1

Download Udforsk din VIWA 1 – sport

Offensiv tankegang

I denne VIWA øvelse arbejder du med dit mindset.
Du udvikler evnen til at have en offensiv tankegang, uanset stillingen og uanset om du er favorit eller undertippet i konkurrencen. Der er en del atleter, der fokuserer på det forkerte eller bliver for defensive i deres tankegang. Det påvirker deres præstation negativt og en negativ spiral kan starte. I denne øvelse forestiller du dig, hvordan du håndterer disse situationer og beholder en offensiv tankegang i hele konkurrencen. Download øvelsen (højreklik her og vælg gem som).

Konkurrenceforberedelse

I denne VIWA øvelse er der fokus på at blive helt klar til en konkurrence.
Download øvelsen (højreklik her og vælg gem som).

Gangen med balkonen

Dette mentale VIWA® værktøj er f.eks. et billede på en badmintonkamp. Det kan også være et hvilket som helst andet forløb. En håndboldkamp eller et salgsmøde. Download Gangen med balkonen

En lang gang med en masse små rum. Hvert lille rum er en duel. Når man har spillet en duel, går man ind i det næste rum. Når man når hen til enden af gangen og det sidste rum svarer det til matchbolden i kampen.

Tanken er, at hvis det er gået dårligt i den duel man lige har spillet, skal man huske at lukke døren bag sig. Du kan ikke spille duellen om, og du har garanteret ikke lavet fejl med vilje. Altså – tænk fremad og gør dit allerbedste i den næste duel.

 Har du spillet en rigtig god duel er det ok at lade døren stå lidt åben, så du kan tage det gode med fra den duel du lige har spillet.

 Der er også en balkon. Balkonen har to funktioner:

 1. Du har vundet 1. sæt f. eks med 21-14 og er nu bagud 8-4. Så kan du tage en ekstra lang pause inden næste duel. Inde i dit hoved forestiller du dig, at du går op på balkonen og kigger tilbage på duellerne i 1. sæt. Hvad var det du gjorde så godt i 1. sæt. Så får du input til, hvad du skal gøre for at komme med i 2. sæt.

 2. Den anden funktion som balkonen har, er lidt farligere: Du har vundet 1. sæt og fører nu f. eks. 18-14 i 2. sæt. Du får en tanke… årh jeg har vundet. Det svarer til at du går op på balkonen og kigger hen på det sidste rum i gangen. Her afgøres det, hvem der vinder kampen. Mens du inde i dit hoved står og nyder det oppe på balkonen, fortsætter kampen: du taber den næste bold – 18-15 taber en til – 18-16.

Ups! -Lige pludselig bliver du opmærksom på, at dit fokus er forkert. Du tænker på hele kampen og ikke på at spille dit bedste i den næste duel. Så det gælder om at komme ned i det rigtige rum og have fuld fokus på den næste duel.

7 veje til succes – Testimonial #1