HOLD 5 STARTER ONSDAG DEN 5. FEBRUAR 2020

Hjernetræning (SMART training) giver dig øget koncentration, hukommelse og koordinering – mens du har det sjovt sammen med andre.

SMART Training har som formål at forbedre hjernens kapacitet og gøre den hurtigere, skarpere og mere fleksibel. Træningsformen styrker blandt andet hukommelsen, balancen, koncentrations- og koordinationsevnen.

Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret. For at holde hjernen i topform skal den løbende have nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus.

SMART Training er med andre ord fitness for hjernen. Træningen består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, der både udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og derfor kræver din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk krævende og det er kun din hjerne, der kommer på hårdt arbejde.

Alle kan være med og få udbytte af træningen – uanset alder, fysik og niveau. Træningen foregår på hold, hvor der er fokus på det sociale aspekt og på at det skal være sjovt at træne sammen.

Se og hør hvad Keld Poulsen har fået ud af hjernetræningen.

Kernen i træningen er, at hjernen skal skabe forbindelser. De opstår, når du er i en læringssituation, og derfor er SMART Training fuld af udfordringer hele vejen igennem. Du skal helst ikke have lov til at blive alt for god, for så får du ikke det optimale ud af træningen.

Hold 5 starter op i Stenløse Kulturhus onsdag den 5. februar 2020.

Arrangør er Ølstykke Badminton Club og underviser er Bjarne Nielsen.

11 undervisningsgange – onsdage kl. 13.30 – 14.30.

Pris 520 kr.

Tilmelding foregår pr. mail til Bjarne Nielsen – bn@viwa.dk. Kontakt evt. Bjarne på tlf. 4089 1230, hvis der er spørgsmål.

På youtube kan du se denne korte videopræsentation udarbejdet af DGI:

https://www.youtube.com/watch?v=DQ0VmxLmTIk&feature=youtu.be