Motivationsmail nr. 2

Undersøgelser viser, at medarbejdere, der bliver rost af deres leder 1-2 gange om ugen, er op til 25% mere produktive, end medarbejdere der ikke får samme ros.
Ledere lever ligesom alle andre en fortravlet hverdag, hvor mange hele tiden halter lidt bagefter. Vi forsøger at skabe en god “work-life” balance, men det opleves tit som umuligt. Du kender det sikkert godt – for mange opgaver, der skal løses på for lidt tid. Du og jeg er for øvrigt også ledere… i vores eget liv. Måske kan vi også blive mere produktive?

Rosebrillerne
En handling, der giver mig mere balance i min hverdag og dermed mere energi og overskud, er når jeg bruger mine “rosebriller”. De briller, der minder mig om, at jeg er omgivet af mange fantastiske mennesker og at jeg har muligheden for at anerkende eller rose dem. Det kan være for deres handlinger, adfærd eller at de har fået en god idé. Der er så meget at rose mennesker for.

Rosekampagne
”Hvad får jeg så tilbage, når jeg roser folk?” vil nogen sikkert tænke. Der vil jeg bare sige: Prøv det og se hvad der sker. Du bliver positivt overrasket. Beslut dig for at lave din egen rosekampagne i de næste to uger. Hver dag vil du rose mindst to personer, og udfordr gerne dig selv med hensyn til hvad du roser folk for. Det kan være din chef, en kollega, en ven, en kunde eller leverandør. En af mine kolleger – Alexander Kjerulf – beskæftiger sig også med ros i arbejdet med at skabe mere arbejdsglæde. Se eksempler på hvordan ros også kan anvendes. Klik her

Opblomstring eller afblomstring?
Jeg har oplevet utallige gange, at folk blomstrer op og vokser, efter at jeg har rost dem, og de har fundet kompetencer hos sig selv, som de ikke var bevidste om. Del meget gerne dine positive oplevelser med os på Facebook eller på www.viwa.dk. Når du inden 24.12.13 deler på Facebook er du også med i konkurrencen om gratis coaching og en bog om udvikling af personlige ressourcer. Dermed er du med til at gøre verden til et bedre sted at leve i og inspirerer andre til at rose.

Ønsker du mere glæde i dit liv og skarpere ”rosebriller”? Rosebriller som også kigger indad og roser dig. For mange mennesker er det den indre slavepisker, der sætter dagsordenen. Slavepiskeren har mange forklædninger (talenter) – pligtopfyldende, ansvarlig, disciplineret, effektiv, handlekraftig. Desværre har slavepiskeren også den skavank, at han/hun kan være bærer af stress og udbrændthed. Derfor er det vigtigt, at man engang imellem har et møde med sin indre slavepisker. Bilen kommer jo også til eftersyn for at se, om alt er i orden. Hvornår har du sidst været i pitstop med dit liv?

Pitstop
Coaching er et fantastisk værktøj til at ændre kursen i ens liv – hvis den indre slavepisker har taget over. Coaching kan være det pitstop, der gør;
at DU kommer tilbage på rette vej eller
at DU finder din rigtige vej,
at DU begynder at rose dig selv for det fantastiske menneske du er og
at DU får mere glæde i din dagligdag.

Tak til jer derude for disse roser til mig:
“Tak for at have lært mig, at med godt humør kommer man længst” Sara Lundgaard
“1000 tak for alt hvad du har lært mig. Én af de ting, som jeg vil huske, at du har lært mig, er: Hvis jeg vil, så kan jeg faktisk meget mere end jeg tror!” Gitte Vestergaard
“Tak for at at du har fået mig til at tro mere på mig selv og evnen til at tænke fremad.” Morten Sørensen

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 4089 1230 eller e-mail: bn@viwa.dk for en uforpligtende snak om, hvilken vej du gerne vil følge i dit liv. Se mere på www.viwa.dk eller på Facebook  www.facebook.com/viwacoaching

Hav en dejlig dag og husk at gøre nogen glade… hvis ikke andre så dig selv!

Bjarne Nielsen

PS! Alle der inden juleaften 2013 skriver om en roseoplevelse på Facebook, er med i konkurrencen om en times gratis coaching og bogen “Inspiration – artikler om udvikling af personlige ressourcer” af Pete Andersen 

PPS! Glæd dig til vores kursus ”7 VEJE TIL SUCCES med GEJST, GLÆDE og VIWA®”. Det kommer i 2014.