Professionel badmintonspiller Søren Toft Hansen er blot en af mange atleter, som har indset nødvendigheden af at arbejde med det mentale for at komme helt til tops.

Bliver du tit (for) nervøs, når du konkurrerer?

Er du verdensmester til træning og har svært ved at udnytte dit fulde potentiale til konkurrencer?

Vil du fortsat være blandt de bedste?

Så er tiden måske kommet til at kontakte en mental træner. Jeg har erfaring med atleter fra 14 forskellige idrætsgrene. Tag et kig rundt på siden eller kontakt mig uforpligtende på tlf. 4089 1230 eller her.

Det allervigtigste for at få fuldt udbytte af et coachforløb er tillid. Så det er vigtigt at få mærket efter indeni, om kemien er rigtig.

Her kan du læse Sørens oplevelse af vores samarbejde:

I min hverdag er jeg professionel badmintonspiller, så jeg træner rigtig meget, rejser meget og spiller mange turneringer og kampe. Jeg havde i en længere periode, inden jeg fik et samarbejde med Bjarne og VIWA Coaching, haft svært ved at toppræstere og skabe de resultater, som jeg selv mente, at jeg havde i mig.

Jeg har, som alle andre, haft bump i min karriere, som jeg har haft svært ved at lægge fra mig. Ting som fylder i mit hoved og som gør, at jeg ikke kunne holde 100% fokus på det jeg gerne ville, at spille badminton.

Jeg besluttede mig derfor, at søge professionel hjælp, og her blev det naturlige valg for mig at søge hjælp hos VIWA Coaching. Jeg spurgte flere af mine kollegaer om deres erfaringer, og her var der flere, som nævnte Bjarne. Jeg besluttede derfor at tage kontakt med Bjarne og starte et samarbejde op med ham, og det er den bedste beslutning, jeg har taget i min sport.

Bjarne er en utrolig venlig person, som er meget nem at snakke med. Bjarne giver mig som kunde en enorm tryghed gennem vores samtaler og hans coaching, og jeg har meget nemt ved at åbne op over for Bjarne og snakke med ham om ting, som normalt er svært at snakke om med ens venner og familie.

Derudover er Bjarne god til at udfordre mig gennem diverse øvelser og netop gennem dette får Bjarne mig til at se en sag fra en ny side, som jeg ikke selv kunne se.

Bjarne har hjulpet mig med at tage mit mentale niveau til nye højder, og for mig har det betydet, at jeg ser mine mål mere tydeligt, når jeg dyrker min sport.

Dette har gjort, at jeg er blevet bedre til at præstere på og udenfor banen, og jeg vil klart anbefale Bjarne og VIWA Coaching med topkarakterer, hvis du står og overvejer at søge professionel coaching. Du gør dig selv en kæmpe tjeneste, og det er alle pengene værd hos Bjarne!