SMART Training – hjernetræning

Gratis prøvetime i træning af hjernen.

Kom og prøv!

Tid: Onsdag den 31. januar kl. 09.00 – 10.00.

Sted: Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse

Tilmelding er nødvendig. Der er kun 20 pladser. Send en mail til bn@viwa.dk.

SMART training giver dig øget koncentration, hukommelse og koordinering – mens du har det sjovt sammen med andre.

SMART Training har som formål at forbedre hjernens kapacitet og gøre den hurtigere, skarpere og mere fleksibel. Træningsformen styrker blandt andet hukommelsen, balancen, koncentrations- og koordinationsevnen.

Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret. For at holde hjernen i topform skal den løbende have nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus.

SMART Training er med andre ord fitness for hjernen. Træningen består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, der både udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og derfor kræver din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk krævende og det er kun din hjerne, der kommer på hårdt arbejde.

Alle kan være med og få udbytte af træningen – uanset alder, fysik og niveau. Træningen foregår på hold, hvor der er fokus på det sociale aspekt og på at det skal være sjovt at træne sammen.

Kernen i træningen er, at hjernen skal skabe forbindelser. De opstår, når du er i en læringssituation, og derfor er SMART Training fuld af udfordringer hele vejen igennem. Du skal helst ikke have lov til at blive alt for god, for så får du ikke det optimale ud af træningen.

 

På youtube kan du se denne korte videopræsentation udarbejdet af DGI:

https://www.youtube.com/watch?v=DQ0VmxLmTIk&feature=youtu.be

On november 10th, 2017, posted in: Indlæg by
No Responses to “SMART Training – hjernetræning”
Leave a Reply