VIWA® Coaching

Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen er stifter af VIWA Coaching og VIWA konceptet.

Hans mission er at give folk mere tro på sig selv, mere glæde og vinderindstilling (VIWA)

Bjarne har mere end 18 års erfaring i coaching af mennesker og organisationer omkring målsætning og udnyttelse af deres fulde potentiale. Han har stor erfaring indenfor ledelse, projektstyring, udvikling, uddannelse, talentudvælgelse og talentudvikling. Han har seks års erfaring fra finansverdenen og har arbejdet med ledelse og serviceydelser i Danmark, USA, Østrig, Schweiz, Grønland og Italien.

Samarbejde med mennesker fra mere end 40 forskellige lande har givet Bjarne stor indsigt i, hvor forskellige vi mennesker er. Med denne indsigt formår han i sine foredrag og workshops at møde deltagerne der hvor de er, så de går hjem med gejst, glæde og VIWA.

Uddrag af Bjarne Nielsens CV:

 • NLP Master Coach – uddannet hos NLP Huset
 • SMART Training instruktør – hjernetræning
 • Proceskonsulent – uddannet hos Green og Andersen erhvervspsykologer
 • Finansdiplomstudiet
 • Projektleder – DGI Træner Akademi, samt underviser på DGI’s coaching- og lederuddannelser
 • Direktør & Head Coach på TopDirect Danish Badminton Academy 2006-2012
 • Dansk landstræner for U22 landsholdet i badminton 2003-06.
 • Fritiden bruges blandt andet på løb, cykling og squash

Vi støtter Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne og VIWA Coaching har en fælles mission nemlig at bringe gejsten, glæden og vinderindstillingen frem hos mennesker.
For hospitalsklovnene er det indlagte børn der er i centrum. I samværet med hospitalsklovnen kan barnet lægge afstand til sin egen situation og være barn som andre børn – i glæde, leg og latter. Det giver barnet selvværd og styrke til at håndtere sin egen situation langt bedre.

Samarbejdspartnere

Annette Jørgensen er tilknyttet VIWA Coaching som konsulent og medunderviser på vores kurser.annette jørgensen beskaaret

Annette arbejder for at løse komplicerede problemstillinger, skabe struktur samt balance gennem konstruktiv kommunikation, ressourceafklaring og menneskelige relationer.

Annette har en kandidatgrad i erhvervssprog og erhvervskommunikation fra CBS med speciale inden for europæisk identitet. Som fuldmægtig har hun bl.a. arbejdet med procesoptimering, intern og eksternt samarbejde samt patient kontakt.

Hun har videreuddannet sig som certificeret NLP coach og har assisteret i undervisning i NLP Huset, ungdomsprojektet ”Klar, Parat Go” samt angst og depressions  forskningsprojektet ”Collabri”. Hendes uddannelsesmæssige baggrund og erfaring gør, at hun er trænet i at se udfordringer fra flere synsvinkler, identificere mønstre og finde nye løsningsforslag.

Marianne Høyer er tilknyttet VIWA Coaching som konsulent.marianne hoeyer

Marianne er en Motivator med stor erfaring inden for undervisning, interne og eksterne kick-offs, procesledelse, motivation, sammensætning af teams og personaleudvælgelse. Hun er en ildsjæl og igangsætter.

Uddrag af Mariannes Høyers CV:

 • Projektleder i DGI
 • Indehaver af virksomt.dk: Coaching, teamudvikling og medarbejdermotivation.
 • Tidligere HR-direktør i musikbranchen i 7 år
 • 10 års erfaring som advokatsekretær
 • Fritiden bruges blandt andet på gymnastik

Corporate Engagement og Thorbjørn Saltorp er leverandør af Talent Test TT38.thorbjørn saltorp

Corporate Engagements mission er:  “At sikre, at vores kunder får en bedre bundlinje samtidig med at vi kan øge fastholdsen af medarbejderne samt øge motivation og innovation.”