Ledelse med hjerne og hjerte – workshop

Ledelse handler om at skabe resultater gennem andre/sammen med andre.

Der er fire overordnede nøgle faktorer for medarbejderengagement, viser en rapport fra Effectory International:

  • Følelsen af tilhørsforhold og oplevelsen af at passe ind
  • Følelsen af at være værdsat af organisationen
  • En motiverende chef
  • Oplevelsen af at teamet bidrager til virksomhedens overordnede succes

På workshoppen sætter vi fokus på, hvordan du med hjerne og hjerte kan skabe øget medarbejderengagement, arbejdsglæde og et solidt fundament for bedre resultater.

Datoen for næste åbne workshop kommer snart.

NLP Master Coach Bjarne Nielsen introducerer dig for værktøjer til at aktivere din følelsesmæssige intelligens i dit lederskab.

 

Kontakt os, hvis du ønsker at afholde workshoppen i jeres virksomhed.

Psykolog og forfatter Daniel Goleman har i sine studier fundet ud af, at for almindelige jobs betyder følelsesmæssig intelligens (FI), cirka dobbelt så meget som din IQ (intelligens kvotient). For ledere tilskriver man 85 % af deres resultater FI, mens kun  15 % kan tilskrives IQ.

Deltagerudtalelser:

“Jeg har været selvstændig i 28 år. Har aldrig deltaget i et lederkursus og er fuldstændig autodidakt indenfor ledelse. Bjarne formåede at sætte ord på min ledelsesform, og jeg er overbevist om, at jeg nu er bedre klædt på til at etablere den kultur og det miljø, jeg ønsker, jeg og folk omkring mig kan navigere rundt i. Mange tak for denne indsigt Bjarne Nielsen, og jeg glæder mig til  at omsætte dine ord til praksis i fremtiden.”

Allan Kristensen

“Tak for et rigtigt godt kursus med en rigtig god og inspirerende forsmag på, hvordan man kan videreudvikle sig selv og praktisere ledelse med hjertet.”

Jørgen Petersen

7c8d5a28-44e0-408b-9a5d-790355b33d4b